Administrasjon og instruktører i Sceneteppe

Se vår administrasjon og instruktører under, og les mer om deres rolle i Sceneteppe.

Ole-Hermann Gudim Lundberg

Faglig leder

Om Ole-Hermann

Faglig leder i administrasjonen, prosjektleder for Plankebyen Ungdomsteater, Regissør/skuespiller i Kulturværste AS og regissør for Fredrikstad barne-og ungdomsteater.

 

Ole-Hermann er blitt tildelt Kong Frederik hederspris 2021 for sitt viktige bidrag til det lokale kulturlivet i over 40 år. Han jobber som sceneinstruktør, skuespiller og prosjektleder i Kulturværste As samt Kulturleveranser As. Han er medlem av norsk sceneinstruktørforening og har bestandig hatt et stort hjerte for barn/unge med scenekunst som fritidsinteresse og lidenskap. Ole-Hermann har vært med på å starte flere barne- og ungdomsteatre her i byen og i 2009 tok han initiativet til å etablere Fredrikstad kultur og teatersenter; Sceneteppe, der han har gitt teatertilbud til barn/unge i over ti år.

 

Les mer om Ole-Hermann: www.kulturleveranser.com/ole-hermann

Anniken Bakken Lundberg

Kommunikasjonsansvarlig

Om Anniken

Kommunikasjonsansvarlig i administrasjonen, kunstnerisk ansvarlig for Plankebyen Ungdomsteater og koreograf for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Anniken er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Core NLP coach fra Ethos Academy. Hun er ansatt som musikalartist, instruktør og mental trener i Kulturleveranser As og har 14 års erfaring innen barne- og ungdomsteater. Parallelt med sitt arbeid for Sceneteppe jobber hun som instruktør på West End Studios i Oslo. Anniken har hovedfokus på mestring, glede og kjærlighet til faget. Hun viser stor kreativitet som både motiverer og inspirerer barna og ungdommene hun instruerer.

 

Les mer om Anniken: www.kulturleveranser.com/anniken

Martine Tufvesson Lundberg

Konsulent

Om Martine

Konsulent i administrasjonen og medregissør/koreograf for Plankebyen Ungdomsteater.

 

Martine er bachelorutdannet fra Högskolan för scen och musik med etterutdanning som adjunkt v/Høyskolen i Østfold. Hun er ansatt som sceneinstruktør, skuespiller/sanger og pedagog i Kulturleveranser AS i tillegg til å undervise skuespillerteknikk på Institutt for scenekunst v/ Høyskolen Kristiania. På Sceneteppe har hun tidligere instruert Fredrikstad barne- og ungdomsteater og var med å etablere tilbud som både talentutviklingskurs og sommerskole. Nå fungerer hun som konsulent med fokus på videreutvikling. Hennes mål er å se, forstå og utfordre mennesker i et kreativt, trygt, motiverende og inkluderende miljø.

 

Les mer om Martine: www.kulturleveranser.com/martine

Hanna Skar

Kurskoordinator

Om Hanna

Kurskoordinator i administrasjonen og instruktør for STJERNESKUDD.

 

Hanna er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. I tillegg til sin jobb på SCENETEPPE er hun dansepedagog for Dansefabrikken Fredrikstad, og frilans utøvende danser, sanger og skuespiller. Hun har også erfaring som produsent, regissør og koreograf. Hanna er opptatt av at barna skal føle mestring fra dag èn, men også få muligheten til utvikling gjennom ulike utfordringer i et trygt miljø. 

Viktor Nordstrand

Instruktør

Om Viktor

Instruktør for Teaterspirer og Musikalparti. 

 

Viktor har bakgrunn som tidligere medlem av FREDRIKSTADUNGANE BARNE- OG UNGDOMSSTEATER. Han har også med på andre oppsetninger i Østfold som DEN HVITE DAME, ÆLVA VÅRES, MY FAIR LADY og NATT I NISSELAND. Som medlem av Plankebyen Ungdomsteater var han med i oppsetningene av HEATHERS og CHIOCAGO. Viktor elsker teater og gleder seg til å vise andre hvor morsomt det er!

Hedvig Nygaard

Instruktør

Om Hedvig

Instruktør for Teaterspirer og Musikalparti. 

 

Hedvig er medlem av Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater og Plankebyen Ungdomsteater. Hun har også vært med på andre produksjoner som Natt i Nisseland, Tre nøtter til Askepott, My Fair Lady, Rent og Ælva våres. Hun har danset i flere år, og jobber som koreograf og regiassistent for Haug Produksjoner. Selv har hun gått på teaterkurs på Sceneteppe og elsker å jobbe med barn og ungdom.

Marte Vister Halvorsen

Instruktør

Om Marte

Instruktør for Teaterlek og Knøtteteater.

 

Marte er medlem av VILLEKULLA BARNE OG UNGDOMSTEATER der har hun i tillegg til vanlige oppsetninger fått vært med på ALLSANG PÅ GRENSEN som korist og danser. Hun har drevet med teater siden 2011 og har blant annet vært med i oppsetninger som NATT I NISSELAND på turné, OLAV DEN HELDIGE fra 2018-2022 og JESUS CHRIST SUPERSTAR. Marte har også selv vært medlem av Plankebyen Ungdomsteater i 2 sesonger. 

Gabriela Rodriguez-Musæus

Instruktør

Om Gabriela

Instruktør for Teaterlek og Knøtteteater.

 

Gabriela er medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater, og har ved siden av vært med på andre lokale produksjoner som NISSENE OG DEN MAGISKE JULETROMMEN og HONK – DEN STYGGE ANDUNGEN. Gabriela har selv deltatt på flere Sceneteppe kurs, og hennes store glede for sang og teater er noe hun har lyst til å dele videre med alle barna på Sceneteppe.

Sander Amadeus Thoresen

Ansvarlig for lydstudio

Om Sander

Ansvarlig for lydstudio og musikalsk ansvarlig for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Sander er utdannet musikkprodusent fra The Academy of contemporary music i England og har jobbet med lokale artister som Oda Gondrosen og Morten Gjerløw Larsen. I tillegg har han medvirket som skuespiller og sanger i en rekke forestillinger, blant annet på Norgesturné og i Brottet Amfi på Hvaler. Sander er omtenksom, inkluderende, hjelpsom og positiv. Vi er veldig takknemlige for at han ønsker å benytte seg av/være ansvarlig for vårt lydstudio.

Else-Marie Hansen

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer

Om Else-Marie

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer.

 

Else-Marie har bidratt som kostyme- og rekvisittansvarlig i en rekke lokale produksjoner, til stor glede for alle som jobber med henne. Hun er blant annet en aktiv samarbeidspartner for de ansatte i Kulturværste AS og Kulturleveranser AS. Else-Marie er en viktig nøkkelperson for Plankebyen ungdomsteater, der hun blir omtalt som «teatermamma». Hun er også utdannet adjunkt fra Høyskolen i Østfold.

Patrick Hilmar Ingvaldsen

Med-regissør

Om Patrick

Med-regissør for Plankebyen Ungdomsteater.

Patrick er utdannet ved Teaterhøgskole i Nord-Trøndelag, og er ansatt som skuespiller ved Nationaltheatret, hvor han blant annet har medvirket i ANTIPODENE, DEN UTROLLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA, HAMLET og EN MIDTSOMMERNATTS DRØM. Etter endt utdanning har han også jobbet med Unge Viken Teater og turnert orge rundt med Riksteateret og Teater NIE. 

Johannes Lindrupsen

Regissør

Om Johannes

Regissør for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Johannes har stått på scenen som skuespiller, komiker og tryllekunstner i over 20 år. Han har en bakgrunn fra både teater og standup, og kom blant annet til semifinalen i Norske Talenter 2018. Han har også medvirket i en rekke lokale produksjoner og ble kjent for Fredrikstad-innbyggerne med karakteren Høkern i NRK-serien Anno. Johannes er en flittig brukt konferansier og har selv vært medlem i Vindeleka barne- og ungdomsteater. I sitt arbeid er han motiverende, positiv og løsningsorientert. Rett og slett en glede å jobbe med!

Leif Bråthen

Sangansvarlig

Om Leif

Sangansvarlig for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Leif har vært lærer på musikklinja ved Haugetun siden 1998. Han har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer som pianist, bassist og gitarist. I tillegg har han dirigert kor i over 20 år og har bred erfaring fra lydstudio – både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for artister i mindre sammenhenger. Samarbeidet med ”Kulturværste” genererer også mye teaterjobb i distriktet. En av hans nærmeste samarbeidspartnere musikalsk her er Svein Gundersen.

Har du lyst til å bli instruktør?

Kontakt oss