Administrasjon og instruktører i Sceneteppe

Se vår administrasjon og instruktører under, og les mer om deres rolle i Sceneteppe.

Ole-Hermann Gudim Lundberg

Faglig leder

Om Ole-Hermann

Faglig leder i administrasjonen, prosjektleder for Plankebyen Ungdomsteater, Regissør/skuespiller i Kulturværste AS og regissør for Fredrikstad barne-og ungdomsteater.

 

Ole-Hermann er blitt tildelt Kong Frederik hederspris 2021 for sitt viktige bidrag til det lokale kulturlivet i over 40 år. Han jobber som sceneinstruktør, skuespiller og prosjektleder i Kulturværste As samt Kulturleveranser As. Han er medlem av norsk sceneinstruktørforening og har bestandig hatt et stort hjerte for barn/unge med scenekunst som fritidsinteresse og lidenskap. Ole-Hermann har vært med på å starte flere barne- og ungdomsteatre her i byen og i 2009 tok han initiativet til å etablere Fredrikstad kultur og teatersenter; Sceneteppe, der han har gitt teatertilbud til barn/unge i over ti år.

 

Les mer om Ole-Hermann: www.kulturleveranser.com/ole-hermann

Anniken Bakken Lundberg

Kommunikasjonsansvarlig

Om Anniken

Kommunikasjonsansvarlig i administrasjonen, kunstnerisk ansvarlig for Plankebyen Ungdomsteater og koreograf for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Anniken er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Core NLP coach fra Ethos Academy. Hun er ansatt som musikalartist, instruktør og mental trener i Kulturleveranser As og har over 20 års erfaring innen barne- og ungdomsteater. Parallelt med sitt arbeid for Sceneteppe jobber hun som instruktør på West End Studios i Oslo. Anniken har hovedfokus på mestring, glede og kjærlighet til faget. Hun viser stor kreativitet som både motiverer og inspirerer barna og ungdommene hun instruerer.

 

Les mer om Anniken: www.kulturleveranser.com/anniken

Martine Tufvesson Lundberg

Konsulent

Om Martine

Konsulent i administrasjonen og medregissør/koreograf for Plankebyen Ungdomsteater.

 

Martine er bachelorutdannet fra Högskolan för scen och musik med etterutdanning som adjunkt v/Høyskolen i Østfold. Hun er ansatt som sceneinstruktør, skuespiller/sanger og pedagog i Kulturleveranser AS i tillegg til å undervise skuespillerteknikk på Institutt for scenekunst v/ Høyskolen Kristiania. På Sceneteppe har hun tidligere instruert Fredrikstad barne- og ungdomsteater og var med å etablere tilbud som både talentutviklingskurs og sommerskole. Nå fungerer hun som konsulent med fokus på videreutvikling. Hennes mål er å se, forstå og utfordre mennesker i et kreativt, trygt, motiverende og inkluderende miljø.

 

Les mer om Martine: www.kulturleveranser.com/martine

Hanna Skaara

Kurskoordinator

Om Hanna

Kurskoordinator i administrasjonen og instruktør for STJERNESKUDD.

 

Hanna er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. I tillegg til sin jobb på SCENETEPPE er hun dansepedagog for Dansefabrikken Fredrikstad, og frilans utøvende danser, sanger og skuespiller. Hun har også erfaring som produsent, regissør og koreograf. Hanna er opptatt av at barna skal føle mestring fra dag èn, men også få muligheten til utvikling gjennom ulike utfordringer i et trygt miljø. 

Ronja Marie Bosy

Instruktør

Om Ronja

Instruktør for Teaterspirer og Musikalparti. 

 

Ronja er nettopp utdannet musikkteaterutøver fra BA i musikkteater ved Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere bakgrunn fra VINDELEKA BARNE – OG UNGDOMSTEATER og PLANKEBYEN UNGDOMSTEATER. Hun har også vært medvirkende de siste årene i BROTTET AMFI om sommeren. Ronja brenner for scenekunstfaget og elsker å kunne dyrke teatergleden hos teaterspirer. Hun har også jobbet på Sceneteppe tidligere og er endelig tilbake her hos oss.

Ole Matias Borg

Instruktør

Om Ole

Instruktørassistent for Teaterlek, Teaterspirer, Knøtteteater, Musikalparti og Stjerneskuddpariet.

 

Ole er medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater og var sist med i Plankebyen Ungdomsteaters oppsetning av SPRING AWAKENING. Han harogså  vært med på flere oppsetninger rundt i Østfold som YNGVE FRA BARNEHJEM TIIL LO-TOPPEN på turnè og ELLEVE FOR ELLEVE i Brottet Amfi. Ole gikk selv på teaterkurs på sceneteppe da han var liten, og nå på sitt tiende år med teatererfaring gleder han seg til å vise alle små hvor fantastisk scenekunst er. 

Alva Sofie Apenes Matri

Instruktør

Om Alva

Instruktørassistent for Teaterlek, Teaterspirer, Knøtteteater, Musikalparti og Stjerneskuddpariet. 

 

Alva er medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater og Fredrikstad Turnforening.  tillegg til dette har hun gjort en rekke produksjoner med Haug Produksjoner.  Alva brenner for teater og ønsker å del lidenskapen med alle barna ved sceneteppet. Hennes hovedfokus er at barn og unge skal lære, ha det gøy og oppleve mestringsglede i møte med teater. Hun gleder seg til å skape teatermagi med alle barn og ved sceneteppet.

Gabriela Rodriguez-Musæus

Instruktør

Om Gabriela

Instruktør for Teaterlek og Knøtteteater.

 

Gabriela er medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater, og har ved siden av vært med på andre lokale produksjoner som NISSENE OG DEN MAGISKE JULETROMMEN og HONK – DEN STYGGE ANDUNGEN. Gabriela har selv deltatt på flere Sceneteppe kurs, og hennes store glede for sang og teater er noe hun har lyst til å dele videre med alle barna på Sceneteppe.

Johanne Marie Pettersen

Instruktør

Om Johanne

Instruktørassistent for Teaterlek, Teaterspirer, Knøtteteater, Musikalparti og Stjerneskuddpariet

 

Johanne er medlem av. Fredrikstad barne- og ungdomsteater. I tillegg til dette var hun med på Plankebyen Ungdomsteaters oppsetning av SPRIGN. AWAKENING og en rekke produksjoner med Haug Produksjoner. Tidligere var hun også medlem av BRTTUNGÆR på Hvaler som medvirker i forestillingene på Brottet Amfi. Johanne elsker teater og ønsker å dele sin teaterglede videre med barn og unge. 

Else-Marie Hansen

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer

Om Else-Marie

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer.

 

Else-Marie har bidratt som kostyme- og rekvisittansvarlig i en rekke lokale produksjoner, til stor glede for alle som jobber med henne. Hun er blant annet en aktiv samarbeidspartner for de ansatte i Kulturværste AS og Kulturleveranser AS. Else-Marie er en viktig nøkkelperson for Plankebyen ungdomsteater, der hun blir omtalt som «teatermamma». Hun er også utdannet adjunkt fra Høyskolen i Østfold.

Sander Amadeus Thoresen

Ansvarlig for lyd-studio

Om Sander

Ansvarlig for lydstudio og musikalsk ansvarlig for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

Sander er utdannet musikkprodusent fra The Academy of contemporary music i England og har jobbet med lokale artister som Oda Gondrosen og Morten Gjerløw Larsen. I tillegg har han medvirket som skuespiller og sanger i en rekke forestillinger, blant annet på Norgesturné og i Brottet Amfi på Hvaler. Sander er omtenksom, inkluderende, hjelpsom og positiv. Vi er veldig takknemlige for at han ønsker å benytte seg av/være ansvarlig for vårt lydstudio.

Johannes Lindrupsen

Regissør

Om Johannes

Regissør for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Johannes har stått på scenen som skuespiller, komiker og tryllekunstner i over 20 år. Han har en bakgrunn fra både teater og standup, og kom blant annet til semifinalen i Norske Talenter 2018. Han har også medvirket i en rekke lokale produksjoner og ble kjent for Fredrikstad-innbyggerne med karakteren Høkern i NRK-serien Anno. Johannes er en flittig brukt konferansier og har selv vært medlem i Vindeleka barne- og ungdomsteater. I sitt arbeid er han motiverende, positiv og løsningsorientert. Rett og slett en glede å jobbe med!

Leif Bråthen

Sangansvarlig

Om Leif

Sangansvarlig for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Leif har vært lærer på musikklinja ved Haugetun siden 1998. Han har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer som pianist, bassist og gitarist. I tillegg har han dirigert kor i over 20 år og har bred erfaring fra lydstudio – både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for artister i mindre sammenhenger. Samarbeidet med ”Kulturværste” genererer også mye teaterjobb i distriktet. En av hans nærmeste samarbeidspartnere musikalsk her er Svein Gundersen.

Har du lyst til å bli instruktør?

Kontakt oss