Administrasjon og instruktører i Sceneteppe

Se vår administrasjon og instruktører under, og les mer om deres rolle i Sceneteppe.

Ole-Hermann Gudim Lundberg

Faglig leder

Om Ole-Hermann

Faglig leder i administrasjonen, prosjektleder for Plankebyen Ungdomsteater, Regissør/skuespiller i Kulturværste AS og regissør for Fredrikstad barne-og ungdomsteater.

 

Ole-Hermann er blitt tildelt Kong Frederik hederspris 2021 for sitt viktige bidrag til det lokale kulturlivet i over 40 år. Han jobber som sceneinstruktør, skuespiller og prosjektleder i Kulturværste As samt Kulturleveranser As. Han er medlem av norsk sceneinstruktørforening og har bestandig hatt et stort hjerte for barn/unge med scenekunst som fritidsinteresse og lidenskap. Ole-Hermann har vært med på å starte flere barne- og ungdomsteatre her i byen og i 2009 tok han initiativet til å etablere Fredrikstad kultur og teatersenter; Sceneteppe, der han har gitt teatertilbud til barn/unge i over ti år.

 

Les mer om Ole-Hermann: www.kulturleveranser.com/ole-hermann

Anniken Bakken Lundberg

Kommunikasjonsansvarlig

Om Anniken

Kommunikasjonsansvarlig i administrasjonen, kunstnerisk ansvarlig for Plankebyen Ungdomsteater og koreograf for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Anniken er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Core NLP coach fra Ethos Academy. Hun er ansatt som musikalartist, instruktør og mental trener i Kulturleveranser As og har 14 års erfaring innen barne- og ungdomsteater. Parallelt med sitt arbeid for Sceneteppe jobber hun som instruktør på West End Studios i Oslo. Anniken har hovedfokus på mestring, glede og kjærlighet til faget. Hun viser stor kreativitet som både motiverer og inspirerer barna og ungdommene hun instruerer.

 

Les mer om Anniken: www.kulturleveranser.com/anniken

Martine Tufvesson Lundberg

Konsulent

Om Martine

Konsulent i administrasjonen og medregissør/koreograf for Plankebyen Ungdomsteater.

 

Martine er bachelorutdannet fra Högskolan för scen och musik med etterutdanning som adjunkt v/Høyskolen i Østfold. Hun er ansatt som sceneinstruktør, skuespiller/sanger og pedagog i Kulturleveranser AS i tillegg til å undervise skuespillerteknikk på Institutt for scenekunst v/ Høyskolen Kristiania. På Sceneteppe har hun tidligere instruert Fredrikstad barne- og ungdomsteater og var med å etablere tilbud som både talentutviklingskurs og sommerskole. Nå fungerer hun som konsulent med fokus på videreutvikling. Hennes mål er å se, forstå og utfordre mennesker i et kreativt, trygt, motiverende og inkluderende miljø.

 

Les mer om Martine: www.kulturleveranser.com/martine

Anne Haug

Kurskoordinator

Om Anne

Kurskoordinator i administrasjonen, instruktør for forestillingskurset og regiassistent for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Anne har de siste årene virkelig etablert seg på det lokale teaterkartet. Hun har startet eget produksjonsselskap, Haug Produksjoner, hvor hun utvikler nyskrevet musikkdramatikk og iscenesetter familieforestillinger til stor glede for publikum. Anne har selv vært medlem i Fredrikstad barne- og ungdomsteater, medvirket i en rekke forestillinger og instruert teaterkurs på Sceneteppe siden 2016. Parallelt med sitt arbeid på Sceneteppe studerer hun nå innovasjon og prosjektledelse v/ Høyskolen i Østfold og er instruktør for Fredrikstad Turn.

Aleksander Hovland

Instruktør

Om Aleksander

Instruktør for Knøtteteater og Forestillingskurs.

 

Aleksander har sin bakgrunn som medlem av Fredrikstad barne og ungdomsteater. Ved siden av dette har han vært en del av casten til Natt i Nisseland som har turnert rundt i Østfold, Olav den Heldige i Sarpsborg og Tre nøtter til Askepott på Blå Grotte. I tillegg til å stå på scenen selv komponerer han også musikk i samarbeid med Haug Produksjoner. Aleksander synes teater er det morsomste som finnes, og at det å kose seg på scenen er det viktigste.

Hedvig Nygaard

Instruktør

Om Hedvig

Instruktør for Knøtteteater og Forestillingskurs.

 

Hedvig er medlem av Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater og Plankebyen Ungdomsteater. Hun har også vært med på andre produksjoner som Natt i Nisseland, Tre nøtter til Askepott, My Fair Lady, Rent og Ælva våres. Hun har danset i flere år, og jobber som koreograf og regiassistent for Haug Produksjoner. Selv har hun gått på teaterkurs på Sceneteppe og elsker å jobbe med barn og ungdom.

Mathea Jacobsen

Instruktør

Om Mathea

Instruktør for Teaterlek, Teaterspirer og Musikalparti.

 

Mathea har sin bakgrunn som medlem av Fredrikstad barne og ungdomsteater. Hun har spilt teater siden hun var 4 år, og har selv gått på mange kurs på sceneteppet. Ved siden av barneteateret har hun vært med i blant annet Snekker Andersen og julenissen, Hakkebakkeskogen, Reisen til julestjernen og Tre nøtter til Askepott. Det hun liker best med teater er å utfordre seg selv, og komme ut av komfortsonen.

Santino Rodriguez-Musæus

Instruktør

Om Santino

Instruktør for Teaterlek, Teaterspirer og Musikalparti.

 

Santino har bakgrunn som medlem av Fredrikstad barne og ungdomsteater. Ved siden av teateret har han deltatt i flere produksjoner lokalt som Natt i Nisseland og Folk og røvere i Kardemomme By. Han har også tidligere vært konferansier for Frederik Prisen. For Santino er det viktig å føle seg trygg på scenen, noe han ønsker å fokusere på i sin rolle som instruktør på Sceneteppe – i tillegg til spilleglede og energi.

Sander Amadeus Thoresen

Ansvarlig for lydstudio

Om Sander

Ansvarlig for lydstudio og musikalsk ansvarlig for Fredrikstad barne- og ungdomsteater.

 

Sander er utdannet musikkprodusent fra The Academy of contemporary music i England og har jobbet med lokale artister som Oda Gondrosen og Morten Gjerløw Larsen. I tillegg har han medvirket som skuespiller og sanger i en rekke forestillinger, blant annet på Norgesturné og i Brottet Amfi på Hvaler. Sander er omtenksom, inkluderende, hjelpsom og positiv. Vi er veldig takknemlige for at han ønsker å benytte seg av/være ansvarlig for vårt lydstudio.

Else-Marie Hansen

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer

Om Else-Marie

Ansvarlig for rekvisitter og kostymer.

 

Else-Marie har bidratt som kostyme- og rekvisittansvarlig i en rekke lokale produksjoner, til stor glede for alle som jobber med henne. Hun er blant annet en aktiv samarbeidspartner for de ansatte i Kulturværste AS og Kulturleveranser AS. Else-Marie er en viktig nøkkelperson for Plankebyen ungdomsteater, der hun blir omtalt som «teatermamma». Hun er også utdannet adjunkt fra Høyskolen i Østfold.

Patrick Hilmar Ingvaldsen

Med-regissør

Om Patrick

Med-regissør for Plankebyen Ungdomsteater.

Patrick er utdannet ved Teaterhøgskole i Nord-Trøndelag, og er ansatt som skuespiller ved Nationaltheatret, hvor han blant annet har medvirket i ANTIPODENE, DEN UTROLLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA, HAMLET og EN MIDTSOMMERNATTS DRØM. Etter endt utdanning har han også jobbet med Unge Viken Teater og turnert orge rundt med Riksteateret og Teater NIE. 

Johannes Lindrupsen

Regissør

Om Johannes

Regissør for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Johannes har stått på scenen som skuespiller, komiker og tryllekunstner i over 20 år. Han har en bakgrunn fra både teater og standup, og kom blant annet til semifinalen i Norske Talenter 2018. Han har også medvirket i en rekke lokale produksjoner og ble kjent for Fredrikstad-innbyggerne med karakteren Høkern i NRK-serien Anno. Johannes er en flittig brukt konferansier og har selv vært medlem i Vindeleka barne- og ungdomsteater. I sitt arbeid er han motiverende, positiv og løsningsorientert. Rett og slett en glede å jobbe med!

Leif Bråthen

Sangansvarlig

Om Leif

Sangansvarlig for Vindeleka barne- og ungdomsteater.

 

Leif har vært lærer på musikklinja ved Haugetun siden 1998. Han har i en årrekke jobbet med alt fra rock til salmer som pianist, bassist og gitarist. I tillegg har han dirigert kor i over 20 år og har bred erfaring fra lydstudio – både som artist, dirigent, produsent og tekniker. Leif jobber med større artister som Per-Oddvar Hildre, Altiplano (Sør-Amerika), og Raye Walter (USA) – men jobber også med cd-innspillinger for artister i mindre sammenhenger. Samarbeidet med ”Kulturværste” genererer også mye teaterjobb i distriktet. En av hans nærmeste samarbeidspartnere musikalsk her er Svein Gundersen.

Har du lyst til å bli instruktør?

Kontakt oss