HEATHERS THE MUSICAL

Veronica Sawyer er en helt alminnelig tenåringsjente med få venner på Westerberg High, men drømmer om et bedre liv hvor ingen plager henne. Når hun plutselig vikler seg inn i den vakreste og mektigste gjengen på skolen blir drømmen om popularitet endelig til virkelighet.

HEATHERS er en mørk komedie hvor det brukes sterke virkemidler for å understreke galskap i samfunnet. Med gøyal musikk og morsomme karakterer ironiserer forestillingen 80-tallets syn på homofile, understreker viktigheten av å forebygge selvmord og overgrep, viser hvor hardt svikt i psykisk helsehjelp kan ramme ungdommer i den mest sårbare tiden av livet og hvordan andre kan søke popularitet og makt gjennom en annens lidelse.

Barn under 14 år anbefales å se med en voksenperson.

ORIGINAL REGI OG KOREOGRAFI OFF-BROADWAY
Kevin Murphy
Laurence O´keefe

BASERT PÅ FILM SKREVET AV Daniel Waters

ORIGINAL REGI OG KOREOGRAFI OFF-BROADWAY
Andy Flickman
Marguerite Derricks

NORSK OVERSETTELSE
Martine Tufvesson Lundberg
Anniken Bakken Lundberg.

KUNSTNERISK TEAM

Anniken Bakken Lundberg

Kunstnerisk ansvarlig og Oversettelse

Om Anniken

Anniken er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet, og re-lanserte Plankebyen Ungdomsteater i 2020 for å gi ungdom med et ekstra talent innen scenekunst mulighet for videreutvikling, nettverksbygging og en smakebit på det profesjonelle livet som scenekunstner.

 

Arbeid inkluderer: OLIVER! på Oslo Nye, HAKKEBAKKESKOGEN på Christiania Teater, BLINDPASSASJER på Det Andre Teateret, JUL PÅ MÅNETOPPEN og SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA på Norgesturnè, BROTTSJØ og EN MIDTSOMMERNATTSDRØM i Brottet Amfi og TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå Grotte. I tillegg jobber hun som skuespiller i Kristiansand Dyrepark.

 

Kontakt: annikenlundberg@gmail.com

Ole-Hermann Gudim Lundberg

Prosjektleder

Om Ole-Hermann

Ole-Hermann har jobbet som regissør, skuespiller og produsent i over 35 år. Han er medlem av Regiforbundet og fikk i 2021 tildelt kunstnerstipend fra Kulturrådet som èn av fem etablerte sceneinstruktører. Samme år mottok han Kong Frederiks Hederspris for sitt arbeid for kulturlivet i Fredrikstad, og er daglig leder på Fredrikstad kultur og Teatersenter: SCENETEPPE. 

 

Sammen med Svein Gundersen og Hans-Petter Thøgersen har han siden 2004 iscenesatt nyskrevne musikaler, show og storslage forestillinger. En av sukessforestillingene JEPPE ble blant annet spilt på Chat Noir med etterfulgt av Norgesturnè. 

 

Kontakt: ole@kulturv.no

Martine Tufvesson Lundberg

Regi AKT 1, koreografi og oversettelse

Om Martine

Martine er bachelorutdannet fra Högskolan för scen och musik (Artisten) og tok sin etterutdannelse som adjunkt v/ Høgskolen i Østfold. Hun jobber som regissør og utøvende aktør for Kulturleveranser AS og høyskolelektor for Høyskolen Kristiania, der hun underviser skuespillerteknikk på Institutt for scenekunst.

 

Arbeid inkluderer: TROLLMANNEN FRA OZ (Chateau Neuf), SOUND OF MUSIC (Trøndelag Teater), BLINDPASSASJER (Det andre teatret), ALICE I UNDERLANDET (Helsingborgs stadsteater), ALBERT OG LEONIE (Lindehuset i Odda), OLAV DEN HELDIGE (Stiklestad/Sarpsborg) og I BLANKE MESSINGEN (Sarpsborg Scene). Dette i tillegg til en rekke nyskrevne forestillinger i Brottet amfi på Hvaler og i hjembyen Fredrikstad.

 

Kontakt: martineblundberg@gmail.com

Christoffer Paulsen

Sannginnstudering

Om Christoffer

Christoffer er utdannet ved skuespillerlinjen på Westerdals og har de siste årene både jobbet som regissør og skuespiller.

 

Blant annet har han tidligere regissert og oversatt LEGALLY BLONDE THE MUSICAL for Skedsmo Amatørteater, skrevet og regissert familiemusikalen PÅFUGLPRISEN og jobbet som regissør ved DYREPARKEN I KRISTIANSAND. Denne høsten har han vært å se som skuespiller i musikalen SÅ SOM I HIMMELEN på Oslo Nye.

 

Kontakt: paulsenchristoffer@gmail.com

Janicke Barsnes-Simonsen

Koreografi Never shut Up Again

Om Janicke

Janicke er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, og startet hun opp WEST END STUDIOS i 2006. Hun har jobbet som pedagog på både CAP Á PIED, TREIDER VIDEREGÅENDE SKOLE, SOLBAKKEN FOLKEHØGSKOLE, BÅRDAR og MUSIKKTEATERHØGSKOLEN.

 

Janicke har mange års erfaring som koreograf fra både TV/Film og teaterscenen – hvor hun blant annet har gjort MELODI GRAND PRIX JR, AMIGO, FREDPRISKONSERTEN, OLSENBANDEN JR, MAMMON, PUTTI PLUTTI POTT, JULESKURKEN, ANNIE, HIGH SCHOOL MUSICAL og PRØYSENHUSET.

 

Kontakt: janicke@westend.no

Patrick Hilmar Ingvaldsen

Regi AKT 2

Om Patrick

Patrick er udannet skuespiller ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag og er for tiden ansatt som skuespiller på Nationaltheatret hvor han blant annet har medvirket i DEN UTROLIGE HISTROIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA, EN MIDTSOMMERNATTSDRØM OG HAMLET. For tiden er han aktuell som Spar Ess i ALICE I VIDUNDERLAND.

 

Etter endt utdanning har han også jobbet for UNGE VIKEN TEATER, DYREPARKEN og turnert Norge rundt med RIKSTEATERET og TEATER NIE. I fjor fikk han tildelt ÅRETS SCENETALENT under Frederik Prisen 2021-2022, og har i tillegg til å stå på scenen komponert musikk for Feil Teater og Unge Viken Teater.

 

Kontakt: patrick.ingvaldsen@gmail.com

Ulrik Tangen

Showdoktor

Om Ulrik

Ulrik er utdannet ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag, Stella Adler Studio of Acting (New York) og Bårdar Akademiet – hvor han også i dag jobber som faglærer i skuespill.

 

Ulrik har jobbet i ulike konstellasjoner og utviklet nytt scenemateriale som FOLKEEVENTYRENE – THE MUSICAL (Lillestrøm Kultursenter), I ILDEN (Scenekunst Østfold), PÅ VEI MOT NO INNMARI ÅLREIT (Torshovteateret) og BYEBYE BUSKERUD (Drammens Teater). På scenen har han vært å se i BLANKE MESSINGEN (Sarpsborg), PEER GYNT (Gålå), EN MIDTSOMMERNATTS DRØM (Nord-Trøndelag Teater) og en rekke forestillinger i hjembyen som STENHOGGEREN (Brottet Amfi), BAK VOLLENE (Gamlebyen) og TORDENSKIOLD (Isegran).

 

Kontakt: ulrik.tangen@gmail.com

Carl Martin Prebensen

Koreografi Candystore

Om Carl Martin

Carl-Martin er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, og har siden endt utdanning jobbet på ulike teaterscener i Norge og Sverige.

 

Han har medvirket i CHICAGO og DEN GLADE ENKE på Oslo Nye teater, THE BOOK OF MORMON på Det Norske Teatret, THE WITCHES OF EASTWICK på Cirkus i Stockholm, SINGIN´ IN THE RAIN, MAMMA MIA og for tiden MATILDA på Folketeateret.

 

Kontakt: cmprebensen@me.com

Charlotte Brænna

Workshop

Om Charlotte

Charlotte er utdannet musikalartist og har jobbet utøvende i ti år. Hennes første jobb etter endt skolegang var innhopp som Eliza Doolittle i MY FAIR LADY på Folketeateret der hun fortsatte som Mrs. Greer i ANNIE, moren til Billy i BILLY ELLIOT, MARY POPPINS ved samme tittel, LES MISERABLES, den kvinnelige hovedrollen i SINGING IN THE RAIN og Meg Giry i PHANTOM OF THE OPERA.

 

Hun har også spilt i en rekke profesjonelle forestillinger som hovedrollen i Norgespremieren av PARADE, Roxie Heart i CHICAGO, Sandy i GREASE, Sara Beck i OPTIMIST og i fjor gjorde hun soloforestillingen TELL ME ON A SUNDAY.

 

Kontakt: charlottebranna@hotmail.com

Else-Marie Hansen

Kostymør, rekvisitør og inspisient

Om Else-Marie

Else-Marie har bidratt som kostyme- og rekvisittansvarlig i en rekke lokale produksjoner, til stor glede for alle som jobber med henne. Hun er blant annet en aktiv samarbeidspartner for de ansatte i Kulturværste AS og Kulturleveranser AS. Else-Marie er en viktig nøkkelperson for Plankebyen ungdomsteater, der hun blir omtalt som «teatermamma». Hun er også utdannet adjunkt fra Høyskolen i Østfold.

 

Kontrakt: maja150677@yahoo.no 

Mina Louise Moen Fog Eilertsen

Produksjonsassistent

Om Mina

Mina har bakgrunn fra Fredrikstad Barne og Ungdomsteater, samt to sesonger med Plankebyen Ungdomsteater. Hun har ett stort engasement for byens kulturliv, og starter fra høsten utdanning på Bårdar Akademiet.

 

Hun har medvirket i EN MIDSOMMERNATTSDRØM i Brottet Amfi, I BLANKE MESSINGEN på Sarpsborg Scene, DUNKEJON på City Scene, TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå Grotte, samt var med da FBUT kom top tre i Norske Talenter i 2019. Hun har også vært å se som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand.

 

Kontakt: minmoe@hotmail.com

Marko Dahl

Lyddesigner- og tekniker

Om Marko

Marko har seks års profesjonell erfaring som lydtekniker og driver et eget live- og studio lyd firma som medeier i LB lyd i samarbeid med Leif Bråthen. Han er selv musiker og spiller gitar, trommer og bass. Han brenner for musikk og teknikk, og lever etter mottoet «Kunden skal alltid bli fornøyd».

 

I gjennomsnitt gjør han 10 store produksjoner i året, og jobber både lokalt og nasjonalt. I våre øyne er han den absolutt beste på å skru lyd på musikaloppsetninger, og anbefaler han virkelig til alle som ønsker at barn og ungdom blir tatt på alvor på lik linje som profesjonelle utøvere. 

 

Kontakt: marko@lblyd.no

Simon Holt

Lysdesigner

Om Simon

Simon har jobbet som lysdesigner- og tekniker i 35 år, og er fast ansatt på kulturhuset Blå Grotte. I tillegg gjør han flere frilansoppdrag, og jobber med aller barne- og ungdomsteaterene i byen. 

 

Å lyseste og jobbe med teaterforestillinger er hans lidenskap og det han setter aller mest pris på. Å jobbe med Plankebyen Ungdomsteater har utfordret han til å tenke nyskapende og presse han ut av komfortsonen, noe han er enormt stolt av. Den kreative prosessen fra tom scene til magi er det som motiverer og inspirerer til videre arbeid.

 

Kontakt: simon@scenekonsult.no 

Sander Amadeus Thoresen

Lystekniker

Om Sander

Sander er utdannet musikkprodusent fra The Academy of contemporary music i England.I tillegg til sitt virke som musikkprodusent har han medvirket som skuespiller og sanger i en rekke forestillinger, blant annet på Norgesturné og i Brottet Amfi på Hvaler.

 

Sander er omtenksom, inkluderende, hjelpsom og positiv. Vi er enormt takknemlige for at han ønsker å være lydtekniker her hos oss.

 

Kontakt: sander2resen@gmail.com 

Ida Margrethe Fredriksen

Videreutvikling av scenografi

Om Ida

Ida har utdannelse som scenograf fra Kunstakademiet i Krakow og fra Trøndelag Teater, og har i tillegg utdannelse i teatervitenskap fra UiO  og i ledelse fra HiØ. Hun har jobbet på flere regionteatre og i frie grupper som scenograf og skuespiller.

 

I 1991 kom hun til fylket som leder for Østfold Teaterverksted, senere Østfold Internasjonale Teater. Hun har medvirket som regissør, scenograf og skuespiller i nærmere 200 oppsetninger fordelt over hele Østfold fylke, og nyter nå pensjonisttilværelsen i tillegg til å fortsatt takke ja til interessante oppdrag som Plankebyen Ungdomsteater. Heldige oss!

 

Kontakt: idamafre@gmail.com 

ELEVER PÅ WESTERBERG HIGH

Veronica Sawyer

Hedvig Nygaard

Om Hedvig

Hedvig går i andre klasse ved musikklinja på Greåker videregående skole. Hun har 10 års sceneerfaring i Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater og har vært med i Plankebyen ungdomsteater i 3 sesonger. Hun jobber også som teaterinstruktør ved Fredrikstad Kultur og teatersenter: Sceneteppe.

 

Erfaring inkluderer: FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY i Gamlebyen, MY FAIR LADY på City Scene, TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå grotte, NATT I NISSELAND på turne, NISSENE OG DEN MAGISKE JULETROMMEN på speilet og danseforestillinger med Dansefabrikken. Nå til sommeren skal hun også spille i HONK! på Elingård.

 

Kontakt: hedvignygaard@icloud.com

Heather Chandler

Beatrice Lystad Akselsen

Om Beatrice

Beatrice studerer musikkteater ved Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har flere års sceneerfaring som medlem i Diorama Musikalteater, og har vært med i Plankebyen Ungdomsteater i tre sesonger. Hun har også tidligere tatt undervisning ved ArtsEd i London. 

 

Erfaring inkluderer: I BLANKE MESSINGEN og JESUS CHRIST SUPERSTAR på Sarpsborg Scene, OLAV DEN HELDIGE – OG RANES HEMMELIGHET på Lækkert, CHICAGO og RENT med Plankebyen på City Scene, DUS med Scenekunst Østfold, DEN HVITE DAME på Fredriksten festning, NATT I NISSELAND på Østlandsturné og blant annet LEGALLY BLONDE, THE ADDAMS FAMILY, ALICE I EVENTYRLAND og SHREK THE MUSICAL med Diorama Musikalteater.

 

Kontakt: beatriceaks@outlook.com

Jason Dean

Oliver Aagaard Bredholt

Om Oliver

Oliver går andre året på musikklinja ved Greåker videregående skole. Han har seks års sceneerfaring som medlem av Villekulla Barne og Ungdomsteater, og har vært med i Plankebyen Ungdomsteater i tre sesonger. I tillegg jobber han som undervisningsassistent til Lillekulla Junior, og dubber for DisneyChannel/Nick Jr.

 

Erfaring inkluderer: OLAV DEN HELDIGE ved Tunevannet, ASKEPOTTS JUL på Latter, NATT I NISSELAND på østlandsturne, TRYLLEFLØYTEN på Fredriksten Festning, FRA MØRKET TIL LYS på Storedal Kultursenter, FAME Sarpsborg scene. Han har også dubbet i BESTIS MED BECCA på Nick Jr., HARLEY I MIDTEN på DisneyChannel og deltatt som statist på produksjonen av ungdomsserien VGS på NRK.

 

Kontakt: oliver@bredholt.org

Heather Duke

Sanne Widlund

Om Sanne

Sanne er 21 år gammel og har 11 års sceneerfaring som tidligere medlem av Villekulla barne og ungdomsteater. Hun var deltager på The Voice 2017 på Tv2 Norge og revysjef for St.Olav VGS sitt siste år på videregående. Tidligere har hun gått Musikal Broadway på Seljord Folkehøgskole og ett år på Bårdar Akademiet med fordypning sang/skuespill.

 

Erfaring inkluderer: EVENTYRLIG AMORØS på Granvin Kulturhus, FAME, REISEN TIL JULESTJERNEN, ANNIE 1/2 og SOUND OF MUSIC på Sarpsborg Scene. Hun tar også diverse lokale sangoppdrag og har medvirket som statist i filmen TROLL på Netflix. Dette er hennes første sesong med Plankebyen Ungdomsteater.

 

Kontakt: sanne.widlund@icloud.com

Heather McNamara

Sarah Helene Kristiansen Gjestad

Om Sarah

Sarah studerer musikkteater ved Bårdar Akamdeiet i Oslo. Hun har 15 års sceneerfaring som tidligere medlem av Diorama Musikalteater, hvor hun også har jobbet som kursinstruktør i flere år, og dette er hennes første sesong med Plankebyen Ungdomsteater.

 

Erfaring inkluderer: THE ADDAMS FAMILY, LEGALLY BLONDE og SHREK med Diorama musikalteater, SOMMER I ST.MARIE med teaterkameratene og JESUS CHRIST SUPERSTAR på Sarpsborg scene. Hun har også spilt Baktus i KARIUS OG BAKTUS i hjembyen, Sarpsborg. 

 

Kontakt: Sahekr@hotmail.com

Martha Dunnstock

Maja Fridh Svendsen

Om Maja

Maja går i andre året ved musikklinja på Greåker Videregående skole og har 5 års sceneerfaring som medlem av FredrikstadUngane Barne-og Ungdomsteater. Hun har vært en del av Kulturskolen i Østfold siden 2019, og dette er hennes første sesong med Plankebyen Ungdomsteater. 

 

Erfaring Inkulderer: FOLK OG RØVERE I KARDEMOMMEBY i Gamlebyen, JUNGELBOKEN, ALICE I EVENTYRLAND og OLIVER! på Røde Mølle og NARNIA på City Scene.

 

Kontakt: majafridhsvendsen@gmail.com

Kurt Kelly

Trym Syversen

Om Trym

Trym går andre året på musikklinja ved Greåker Videregående skole, og har 11 års sceneerfaring som medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater. Han har tidligere vært med i tre sesonger av Plankebyen Ungdomsteater. 

 

Erfaring inkluderer: OLSENBANDEN JR PÅ SIRKUS, PETER PAN, RONJA RØVERDATTER, SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA, SPOOKI OG DET MAGISKE GULLGARNET og MAGISKE OZ på St.Corix Huset og TRIOLOGIEN OLAV DEN HELDIGE på Tunevannet i Sarpsborg.

 

Kontakt: trymsyversen@icloud.com

Ram Sweeney

Viktor Nordstrand

Om Viktor

Viktor går første klasse på musikklinja Greåker Videregående Skole. Han har 10 års sceneerfaring som tidligere medlem av Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater, og dette blir hans andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater.

 

Erfaring inkluderer: DEN HVITE DAME på Fredriksten, BAK VOLLENE i gamlebyen, MY FAIR LADY og ÆLVA VÅRES på city scene, NATT I NISSELAND på Østfold turnè, KONG NEPTUN på Skjærhalden og sunget for Opera Østfold. Til sommeren er han aktuell som skuespiller i HONK-DEN STYGGE ANDUNGEN på Elingaard og EMIL I LØNNEBERGET på Isegran.

 

Kontakt: Nordstrand.viktor@gmail.com

Elevrådsreprensentant Fleming

Anne Haug

Om Anne

Anne studerer Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. Hun har flere årserfaring som skuespiller i Fredrikstad barne- og ungdomsteater og som turner hos
Fredrikstad turn. Hun har gått skuespillerlinjen på Solbakken folkehøgskole og dette er første sesong med Plankebyen ungdomsteater. Anne driver sitt eget produksjonsselskap, Haug produksjoner, og de siste årene har hun vært prosjektleder for Fredrikstadturns Juleshow, kurskoordinator for Sceneteppe ung kultur og regi-assistent for FBUT.

 

Erfaring inkluderer: Regissør/produsent for FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY i Gamlebyen, JUL I BLÅFJELL på Isegran, PRINSESSEN OG HALVE KONGERIKET på Kongsten Fort og NISSENE OG DEN MAGISKE JULETROMMEN på Speilet. Medvirket skuespiller i BROTTSJØ i Brottet amfi og DET BRENNER EN ILD i Gamlebyen.

 

Kontakt: haugproduksjoner@gmail.com

Kjekkas

Markus Rosså

Om Markus

Markus Rosså går andre året på musikklinja ved Greåker Videregående skole. Han har 9 års sceneerfaring som medlem av Villekulla barne- og ungdomsteater. i tillegg har han vært med på flere profesjonelle produksjoner utenfor hjembyen, og tatt ballett og steppklasser på Bårdar Akademiet. Markus er også en aktiv dubber for Disney og Nickelodeon og skuespiller for NRK TV. I Desember 2023 blir han å se i rollen som Håkon i julekalenderen SNØFALL. 

 

Erfaring inkluderer: SNØFALL på Oslo nye, BILLY ELLIOT på Sandnes Kulturhus, DEN HVITE DAME på Fredriksten festning, FAME på Sarpsborg Scene og KLASSEN på NRK TV. 

 

Kontakt: markusmagnerossa@gmail.com

Hipster Dust

Fredrik Asvard Olsen

Om Fredrik

Fredrik går tredjeklasse ved studiespesialisering på Halden Videregående skole og har seks års sceneerfaring som medlem av Villekulla barne- og ungdomsteater. Dette er hans andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater, og til høsten starter Fredrik studier ved Bårdar Akademiet.

 

Erfaring inkluderer: TRYLLEFLØYTEN og DEN HVITE DAME på Fredriksten Festning, JESUS CHRIST SUPERSTAR på Sarpsborg Scene, OLAV DEN HELDIGE BORG og – RAGNAROK ved Tunevannet, PETER PAN i Fredrikshalds Teater og KLASSEN på NRK Super. Fredrik har de siste årene spilt en rekke roller hos Villekulla barne- og ungdomsteater, og dubbet flere filmer og serier for blant annet NRK og TV 2.

 

Kontakt: fredrik.asvard.olsen@hotmail.no

Stoner Chick

Rebecca Skjelin Paulsen

Om Rebecca

Rebecca går i andre klasse ved musikklinja på Greåker, og har seks års sceneerfaring som medlem av Villekulla Barne- og Ungdomsteater, hvor hun har fulgt talentutviklingsprogrammet i flere år. Hun har også vært innom Diorama Musikalteater prosjektbasert og dette blir hennes andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater. 

 

Erfaring inkluderer: CHICAGO på City Scene, OLAV DEN HELDIGE ved Tunevannet, HAKKEBAKKESKOGEN på Kilen Marina og FAME på Sarpsborg Scene.

 

Kontakt: rebeccaspaulsen@gmail.com

Ung Republikaner

Marte Vister Halvorsen

Om Marte

Marte går andre året ved musikklinja på Greåker videregående skole. Hun har 12 års sceneerfaring som medlem i Villekulla barne og ungdomsteater, og dette blir hennes andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater. 

Erfaring inkluderer: OLAV DEN HELDIGE på Tunevannet fra 2018-2022, JESUS CHRIST SUPERSTAR på Sarpsborg scene og NATT I NISSELAND på turné 2018/2019. Hun har vært med i Lucia koret i Sarpsborg i flere år og gått i skolekor. Nå til sommeren er hun også aktuell som skuespiller i HONK- DEN STYGGE ANDUNGEN på Elingaard.

Kontakt: marte.vister@icloud.com

Mobbeoffer og nerd

Aleksander Hovland

Om Aleksander

Aleksander går tredje klasse studiespesialiserende ved Hans Nielsen Hauge videregående skole. Han har 12 års sceneerfaring som tidligere medlem av Fredrikstad barne- og ungdomsteater, og dette er hans første sesong i Plankebyen Ungdomsteater. Aleksander har i mange år jobbet som kursinstruktør for Fredrikstad kultur og Teatersenter: Sceneteppe, og er også instruktør og komponist for Haug Produksjoner.

 

Erfaring inkluderer: OLAV DEN HELDIGE ved Tunevannet, NATT I NISSELAND på
østlandsturné, FOLK OG RØVERE I KARDEMOMMEBY i Gamblebyen, TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå Grotte, PRINSESSEN OG HALVE KONGERIKET og NISSENE OG DEN MAGISKE JULETROMMEN som komponist for Haug Produksjoner.

 

Kontakt: aleksander20hovland@gmail.com

 

En ekstra takk til Aleksander for hjelp med studioinnspilling av promofilm og publikumsinformasjon<3

Wannabe

Guro Hauge

Om Guro

Guro Hauge går i andre klasse på musikklinja ved Greåker videregående skole. Hun har 10 års sceneerfaring som medlem av Sceneteppet og Fredrikstad barne- og ungdomsteater, og dette blir hennes andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater.

Erfaring inkluderer: TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå Grotte, OLAV DEN HELDIGE: RAGNAROK i Sarpsborg, BAK VOLLANE i Gamlebyen og BÆND PÅ BOKS på Kulturskolen og St.Croix Huset. Hun er også aktuell i årets UKM Landsfestival. 

Kontakt: gurohauge05@gmail.com

Emo/Politibetjent Mccord

Charlotte Berg

Om Charlotte

Charlotte går andre klasse på Kunst, Design og Arkitektur ved Glemmen videregående skole, Hun har 12 års sceneerfaring som medlem av Villekulla barne- og ungdomsteater. Hun har også tidligere vært medlem av Hannestad skolekor. Dette er første gang hun er med Plankebyen Ungdomsteater.

 

Erfaring Inkluderer: SOUND OF MUSIC IN CONCERT på turnè med Maria Arredondo og Bjørn Skagestad, SABELTANN KONSERT på turnè med Det Norske Blåseensemble, OPPTREDEN PÅ GOD MORGEN NORGE med Sound of Music in concert, ALLSANG PÅ GRENSEN med Aleksander Rybak og Ingeborg Walther i sammenheng med Villekulla.

Kontakt: CharlotteLoeveBerg@gmail.com

Emo/Politibetjent Milner

Sverre Bendiksen

Om Sverre

Sverre går tredjeklasse på musikklinja ved Greåker Videregående skole. Han har 8 års sceneerfaring som tidligere medlem av Villekulla barne- og ungdomsteater, og dette blir hans andre sesong med Plankebyen Ungdomsteater. Etter sommeren starter han sine studier ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. 

 

Erfaring inkluderer: GREASE, HIGH SCHOOL MUSICAL, ANNIE ogFAME på Sarpsborg Scene, OLAV DEN HELDIGE: RANES HEMMELIGHET på Lækkert i Sarpsborg, OTELLO på Oscarsborg og TRYLLEFLØYTEN på Fredriksten festning i Halden.

 

Kontakt: sverrebend@gmail.com

En stor takk til

Fredrikstad kultur og teatersenter: Sceneteppe som velger å satse på oss

XL-Bygg Knatterudfjellet som vår hovedsponsor
https://www.xlbutikken.no

Aileen Ingvaldsen, Børge Pallesen og Ole-Hermann Gudim Lundberg som voksenskuespillere

Trond Vidar Refne for kreativt snekkerarbeid

City Scene for nydelig samarbeid

Rune Solberg for heiarop og støtte

Petter Grindahl for promofilm

Ove Tøfper for promobilder

Jonas Fjeld for scene- og backstagefotografering

Alf og May-Liss Bakken for kroketkøller

Gressvik Ungdomsskole for lån av filmlokaler 

West End Studios for lån av lokaler og Cheerleaderdrakter